Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Snäppramar

Snäppram & affishram
Snäppram innebär att ramkanterna är fjäderbelastade och går att vika upp. Budskapet, som sitter bakom en transparent frontplast, kan lätt bytas ut. Ramen är idealisk att använda vid fast montering på vägg. Att göra reklam på detta sätt är både smidigt och effektivt. Visa upp ditt budskap i din snäppram utomhus eller inomhus på ett visuellt tilltalande sätt och du kommer få rätt målgrupps uppmärksamhet. Använd affishramen utanför din butik eller utanför din resturang för att presentera dagens meny, eller varför inte en aktuell kampanj.

Standardmått A1/A2/A3/A4
Snäppramarna finner du i storlekar så som A1/A2/A3/A4. Hitta således både små och stora ramar billigt hos oss i olika storlekar.

Både inomhus och utomhus
Våra snäppramar är inte bara billiga, utan de är också som sagt var anpassade för både utomhus och inomhus. Detta innebär att du kan få en affishram som är vattentät så den klarar av att föra fram ditt speciella budskap i alla olika typer av väder. Om du vill visualisera ditt budskap både inomhus och utomhus så rekommenderar vi en dubbelsidig snäppram så att ditt budskap syns på både baksida och framsida.