Avspärrningsprodukter

Avspärrningsprodukter
Vi erbjuder eleganta och stabila avspärrningsprodukter för flexibel avspärrning och avdelning
i offentliga miljöer. Använd dom i foajéer, i restauranger, på hotell, i biografer och vid event. Vi har en mängd produkter för avdelning, alla i snygg finish och dessa med prisgaranti där vi helt enkelt garanterar dig lägsta pris när du handlar hos oss.


Avspärrningsband, väggkassetter och avspärrningsstolpar
Hos oss hittar du både avspärrningsstolpar, väggkassetter och avspärrningsband för att få till ditt kompletta paket till dina behov. På så vis kan du spärra av tillfälligt eller använda regelbundet, sätta upp anordningen på väggen eller på mark eller golv spärra av det du behöver.


Olika längder och färger
Vi har givetvis också olika längder på avspärrningsbanden och olika färger på både avspärrningsstolparna och väggkassetterna. Se väggkassetter i längderna 1.9, 3, 5 eller 10 meter och i färger såsom rött, blått och gult. Det ska alltså inte vara något problem att hitta precis det utförandet som du behöver, och det till ett riktigt bra pris.

 • Väggkassett Krom 2 meter

  325,00 kr

  Väggkassett i blank krom för väggmontering med självuppdragande avspärrningsband i blå eller röd nylon. Bandlängd är 2 meter för röd och 1,9 meter för blå.

 • Avspärrningsstolpe Rullbar

  685,00 kr

  Stabil avspärrningsstolpe för avgränsning i offentliga inomhusmiljöer. Stolpen har hjul i stolpfoten vilket förenklar förflyttning. Avspärrningstolpen är försedd med självuppdragande nylonband i olika färger. Köstolpen finns i blank silver. 

  Mängdrabatt:
  Köp 3 st och få 10% i rabatt
  Köp 9 st och få 15% i rabatt

 • Väggkassett Long 10 meter

  775,00 kr

  Väggkassett i kraftig plast för väggmontering. Väggkassetten har 10 meter långt självupprullande nylonband i olika färger. Väggfäste för mottagning av nylonbandet ingår. Kan användas med Avspärrningsstolpe. Levereras med skruv och plugg.

  Mängdrabatt:
  Köp 3 st och få 10% i rabatt

 • Väggkassett Krom 3 m

  425,00 kr

  Väggkassett i blank krom för väggmontering. Väggkassetten har självupprullande nylonband i olika längder och i olika färger. Kan användas med Avspärrningsstolpe. Väggfäste för mottagning av nylonbandet ingår. Levereras med skruv. 

 • 3 meter Twist avspärrningsrep till köstolpe

  455,00 kr

  Klassiskt och elegant tvinnat rep i 3 meters längder och försedda med eleganta låsöglor av snäpplåsmodell. Avspärrningsrepen är avsedda att användas tillsammans med våra köstolpar

  Finns i flera färger med olika färger på krokarna. Repen säljs styckevis.

  Mängdrabatt:
  Köp 3 st och få 10% i rabatt

 • Väggkassett Long 10 meter Gul/svart

  885,00 kr

  Väggkassett i plastkåpa i gult och svart och med 10 meters långt självuppdragande avspärrningsband. Använd för avspärrning och inhängnad på lager, verkstad eller i miljöer där det önskas tydlig avgränsning. Avspärrningsbandet i gult och svart. 


  Mängdrabatt:
  Köp 3 st och få 10% i rabatt

 • Utförsäljning: Avspärrningsstolpe Dubbel
  • På rea!

  Avspärrningsstolpe Dubbel

  575,00 kr

  Vi säljer ut ett varuprov av en avspärrningsstolpe i silver med dubbla självuppdragande avspärrningsband. Avspärrningsstolpen har endast varit uppackad och monterad men endast stått på vårt lager.

  OBS! Ingen bytes- eller ångerrätt på denna vara. 

 • Skylt till avspärrningsstolpe Silver

  305,00 kr

  Skylt i silver för att placeras ovanpå Avspärrningsstolpe. Budskapet kan placeras både på fram och baksida och skyddas av tjock frontplast i akryl. Skylten finns i flera storlekar och modeller. Skyltarna kan placeras utomhus men är ej vattentäta. Dessa skyltar passar ej  Avspärrningsstolpe Extra 5 M.

  Mängdrabatt:
  Köp 3 st och få 10% i rabatt

 • Kedja till plaststolpe
  • På rea!

  Kedja till plaststolpe

  39,00 kr

  Kedja i plast avsedd att användas tillsammans med plasttolpe. Kedjan säljs i 1,5 meters längder. Finns i flera färger.

 • Köstolpe Exklusiv

  549,00 kr

  Denna köstolpe med lite lyxigare utseende fyller sin funktion i en lite exklusivare miljö. Den finns i två färgvarianter, guld och silver, och förses med lämpligt rep i den färg du önskar.

  Säljs styckvis och rep ingår inte.


  Mängdrabatt:
  Köp 3 st och få 10% i rabatt
  Köp 9 st och få 15% i rabatt

 • Avspärrningsstolpe Stapelbar

  715,00 kr

  Stilig och praktisk avspärrningsstolpe med självuppdragande nylonband för offentlig miljö. Stolpen är enkel att flytta och tar liten plats då de kan staplas när de inte används. Finns i blank krom och mattsvart. Stolpbanden finns i flera färger.

  Mängdrabatt:
  Köp 3 st och få 10% i rabatt
  Köp 9 st och få 15% i rabatt

 • Twist avspärrningsrep till köstolpe

  295,00 kr

  Klassiskt tvinnat rep försedda med eleganta låsöglor av snäpplåsmodell. Avspärrningsrepen är avsedda att användas tillsammans med våra köstolpar

  Finns i flera färger med olika färger på krokarna. Repen säljs styckevis. Dessa rep finns även i 3 m längd här.

  Mängdrabatt:
  Köp 3 st och få 10% i rabatt
  Köp 9 st och få 15% i rabatt