Filtrera på

Kategorier

Kategorier

Storlek

Storlek

Färg

Färg

Ramar

Ramar för alla
Här hittar du billiga ramar i storpack i olika storlekar. Våra billiga ramar finnes i exakta mått i A2/A3/A4/A5 plus många andra storlekar. Våra billiga ramar har god kvalité trots de låga priset och det är därför just vårat sortiment av ramar troligen kommer passa dina behov oavsett vad det är. Hitta dina små och stora ramar billigt här hos oss. Du hittar även tillbehör till alla olika ramar hos oss, däribland frontpast, hävstång och skruv.

Snäppram, guldram och aluminiumram
Vi har många olika varianter av tavelramar för att du ska kunna hitta den modellen som passar just ditt specifika behov. Våra billiga ramar passar såväl i restaurang, till mässan, på kontoret eller i butiken. Flera av våra tavelramar finns i flera färger, till exempel guld, silver och svart, vilket innebär att du kan hitta en ram som passar stilen du är ute efter. Så vare sig du behöver en affishram eller en guldram så har du alltså hamnat rätt.

Standardmått A2/A3/A4/A5
Ett ytterligare steg för oss för att du ska känna dig nöjd är också att vi erbjuder exakta standardmått för ram i storlek A1 A2 A3 A4 A5 och många fler storlekar som till exempel A3+ och A6.