Ljuslåda tunn LED

Ljuslåda foto
Våra billiga ramar i for av ljuslådor eller ljusramar som det också kallas, är väldigt tunna och finns i olika utföranden. LED-konstruktionen gör att ramen blir mycket tunn och fin vilket är en förbättring från äldre varianter som varit mycket tunga och osmidiga. Nuförtiden så kan man få en tunn och lätt ljusram som sprider ljus på ett mycket fördelaktigt sätt. Dessa ramar är perfekta för fotografier eller annan information som ska lysas upp lite extra. Dessa strömsnåla ljuslådor finns både med och utan snäppram, allt för att passa ditt behov. De finns i aluminium, plexiglas och som skrivtavla. Glöm inte att köpa dina fluorescerande märkpenna till din skrivtavla!

Ramar med standardmått
Ljuslådan finns i lämpliga storlekar med standardmått såsom A2, A3 och A4 och är endast 18 mm tjock. Exponera ditt budskap med stil Så det du finner här är helt enkelt billiga ramar i formen ljudlåda, som finns i standardmåtten A2, A3 och A4 och dessa är för dig som vill visa upp din affish med stil och i ett snyggt ljus. Välkommen in för att kika!

 • Ljuslåda med snäppram

  442,00 kr

  Ljuslådan finns i storlek A3 och A2 samt i måtten 40x60, 50x70 och är endast 18 mm tjock. Använder strömsnål LED-teknik. Snäppramen är 22 mm bred och gjord av aluminium i en exklusiv silverfinish. OBS! Endast för inomhusbruk.

  Mängdrabatt:
  Köp 5 st och få 10% i rabatt
  Köp 20 st och få 20% i rabatt

 • Plexiglasram LED

  350,00 kr

  Denna snygga plexiglasram med LED-belysning är som lämpar sig utmärkt i t.ex caféer, hotell, barer eller köpcentrum. Finns i flera storlekar.
  OBS! Endast för inomhusbruk och ej i fuktig miljö.

  Mängdrabatter:
  Köp 3 st och få 20% i rabatt
  Köp 9 st och få 30% i rabatt

 • Ljuslåda A2/A3/A4
  • På rea!

  Ljuslåda A2/A3/A4

  232,00 kr

  Ljuslåda som är försedda med hängfästen och där budskapet monteras enkelt med hjälp av snäppram bakom en transparent plastskiva. Snäppramen är 38 mm bred. Finns i flera storlekar. Stående format.

  Strömadapter för 230V medföljer. Endast för inomhusbruk.

  OBS! Ingen bytes- eller ångerrätt på denna vara. 

 • LED-skrivtavla Plexi

  225,00 kr

  Med denna smidiga och lättplacerade LED-skrivtavla är det lätt att visa ditt budskap. Skriv ditt meddelande på den transparenta skivan ställ den på disken eller i baren.  Tavlan lyses upp med LED lampor. Perfekt för t.ex kiosker, caféer, restauranger eller barer.

  OBS! Endast för inomhusbruk och ej i fuktig miljö.

  Mängdrabatt:
  Köp 3 st och få 20% rabatt

 • LED-skrivtavla

  333,00 kr

  Denna exklusiva LED-skrivtavla är idealisk för t.ex restauranger, caféer, barer och butiker. Skriv dina senaste erbjudande och häng upp i fönstret eller på väggen.

  OBS! Endast för inomhusbruk och ej i fuktig miljö.

  LED-skrivtavlan finns i olika storlekar:
  30x40cm
  40x60cm


  Mängdrabatt:
  Köp 3 st och få 20% rabatt